Amesteci margarina sau untul moale cu ouale intregi si zaharul cu mixerul, pui vanilie coaja de lamaie si faina amestecata cu praf de copt. Torni in tava unsa cu unt si tapetata cu faina. Marimea tavii: 25/30 cm. Coci in partea de sus a cuptorului la foc mic pana se aureste un pic deasupra, aprox 25 min. O lasi la racit. Prepari cele 2 budinci sau creme si le intinzi pe toata suprafata. Daca folosesti budinca o pui un pic calduta. Fructele proaspete sau din compot le tai cubulete si le asezi peste crema. Prepari gelatina dupa cum scrie pe plic si o torni calduta peste fructe, teptat. Pui prajitura la rece o ora dupa care o tai cuburi.
Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise