Pentru blat se bat cele 7 albuse spuma apoi se adauga pe rand cate 2 ling. de zahar,se pun galbenusele frecate bine.Se adauga nuca ,faina si praful de copt,compozitia se pune la copt.Pentru crema se bat galbenusele cu 7 ling de zahar si nesul pe aburi pana se face o spuma.Margarina se freaca bine si cand crema e rece se adauga cate o ling.in margarina.Blatul se insiropeaza usor cu un sirop facut din apa ,zahar si putin rom.Crema se intinde paste blat iar deasupra se intinde o glazura facuta din cele 4 albuse batute spuma pe aburi cu 3 ling. zahar Deasupra se poate presara nuca macinata si ciocolata rasa
Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise