SE SEPARA OUALE; ALBUSURILE SE BAT SPUMA CU 4 LINGuri APA, SE ADAUGA ZAHARUL, PRAFUL DE COPT, GALBENUSURILE, FAINA CACAO. .
CREMA: SE FIERBE O BUDINCA DE VANILIE IN 300ML LAPTE SI 150GR, ZAHAR, DUPA RACIRE SE AMESTECA CU 1 PACHET RAMA SE SPUMEAZA BINE SI SE PUN 300GR VISINE DIN COMPOT SAU CONGELATE. SE INSIROPEAZA BLATUL, SE PUNE CREMA IAR PESTE CREMA GLAZURA: 6 LINGURITA ZAHAR PRAF, 2LINGURI CACAO, 3LINGURI ULEI, 3LG APA CALDA.
Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise