Se face un pandispan din 8 oua.se lasa sa se raceasca si se taie in doua.pentru crema se amesteca iaurtul cu zaharul ,pina cind acesta se topeste.apoi se adauga
zaharul vanilat.gelatina se acopera cu apa rece si cind s-a umflat se pune deasupra focului pentru a se dizolva.se racoreste si se adauga in crema.se pune o jumatate de ora la rece.apoi se incorporeaza frisca batuta si fructele.se mai lasa 15 minute la rece ,dupa care se crema se pune intre blaturi.se lasa la rece citeva ore.cind este gata se pudreaza cu zahar praf. fructe pot fi folosite:fragute,capsuni,zmeura,caise(maruntite),dar cea mai gustoasa crema este cu afine.
Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise