Prajitura cu crema capuccino

Timp pregatire
120 minute
Complexitate
medie

Ingrediente

  • blat 1: 6 albusuri, 8 linguri de zahar, 4 linguri de faina, 4 linguri de nuca de cocos.
  • blat 2: 4 oua, 5 linguri de zahar, 4 linguri de faina, 1 lingura de cacao.
  • crema: 6 galbenusuri, 10 linguri zahar, 2 plicuri capuccino de vanilie, 100 ml. lapte, o margarina, 1 cutie de nutella.

Mod de preparare

blat 1: se bat albusele spuma, se adauga zaharul, faina si nuca de cocos. Se unge o tava bine si se pune compozitia.

blat 2: se bat albuselurile spuma, se adauga zaharul, apoi galbenusurile, faina si cacaua. Cand blatul din tava este copt pe jumatate, se toarna blatul 2. Intre timp se face crema: galbenusurile se fierb pe aburi cu zaharul, apoi se adauga plicurile de capuccino dizolvate in lapte. Cand crema e rece se adauga la margarina frecata spuma. Peste blat se pune crema, apoi nutella, se intinde in strat uniform. Se da la rece pentru cateva ore.

Cornete sau rulouri din foietaj cu crema de vanilie - reteta usoara, rapida si delicioasa

Cornete sau rulouri crocante din foietaj umplute cu o crema fina de vanilie si frisca. O reteta usoara, rapida si...

Reteta simpla de turta dulce. Usor de facut, gustoasa si aromata

Incearca o reteta simpla de turta dulce! Usor de facut impreuna cu copiii sau nepotii, aromata si delicioasa. Perfecta pentru...

Carnati de casa. Reteta traditionala de carnati din carne de porc si vita

Descopera reteta traditionala de carnati de casa din carne de porc si vita, cu boia, usturoi si condimente . Simpli,...

Parteneri
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise