Foi 1:se bat albusurile spuma se adauga zaharul,galbenusurile iar la urma faina in ploaie amestecandu-se usor cu o lingura de jos in sus.Se coc 2 foi pe dosul tavii.
Foaie 2: albusurile se bat bine,se adauga zaharul,se bate pana aproape nu se mai simte zaharul,se adauga otetul,se da la cuptor in tava cu hartie de copt unsa si tapetata (eu dupa ce pun hartia o ung si o dau cu putina faina si sunt sigura ca nu am probleme cu lipitul blatului) la foc potrivit.
Crema:se bat bine galbenusurile cu oul intreg si cu zaharul se fierbe pe baie de aburi pana se ingroasa.Se freaca bine margarina se adauga ce am fier dupa ce s-a racit si adaugam 2-3 plicuri de capuccino.
Se umplu foile la mijloc cu blatul de albus,deasupra putem orna dupa gust cu glazura.
Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise