1. Punem intr-un castron untul inmuiat la temperatura camerei, siropul de artar, cacaoa, esenta de vanilie si apoi mixam bine toate ingredientele. Separat batem ouale spuma si le incorporam treptat in compozitie.
2. Adaugam faina amestecata cu praful de copt, amestecand usor. Compozitia rezultata o rasturnam intr-o tava rotunda cu dimensiuni de 22-24 cm, unsa cu unt si tapetata cu faina. Deasupra compozitiei asezam ciresele.
3. Coacem prajitura la foc potrivit pentru aproximativ 30-40 de minute. Facem testul cu scobitoarea. Dupa ce s-a copt o lasam sa se racoreasca in tava, apoi o mutam pe un gratar. Cand s-a racit complet o pudram cu zahar pudra si o putem servi.
Pofta buna!
Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise