Prajitura cu cirese negre

Timp pregatire
60 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • - 500 g de cireşe negre
  • - 100 g de făină
  • - 100 g de zahăr
  • - 1 vârf de cuţit de sare
  • - 4 ouă
  • - 250 ml de lapte
  • - 3 linguri de vişinată
  • - 30 g de unt pentru tavă

Mod de preparare

Spălaţi cireşele şi le scoateţi sâmburii.

Ungeţi o tavă potrivită şi acoperiţi cu cireşe fundul.

Preîncălziţi cuptorul.

Arsaţi făina într-un castron şi faceţi o fântână în centru, în care veţi încorpora zahărul, sarea şi ouăle întregi.

Amestecaţi începând din centru, apoi vărsaţi laptele treptat, amestecând uşor.

Adăugaţi vişinata pentru aromă.

Coaceţi 30- 40 min şi se poate servi călduţă, direct din tavă.

Cozonac cu nuca si migdale

Reteta de biscuiti crapati cu ciocolata sau chocolate crinkles. Deliciu ciocolatos si usor de preparat

Descopera reteta simpla de biscuiti crapati cu ciocolata sau chocolate crinkles. Un deliciu ciocolatos, cu o textura moale in...

Kaiser de casa. Reteta simpla de piept de porc fiert cu coji de ceapa rosie

Kaiser de casa. Reteta simpla de piept de porc fiert cu coji de ceapa rosie. Un mezel natural de casa fara afumare, extrem de...

Parteneri
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise