Se freaca bine untul cu zaharul pudra,se adauga galbenusurile,lingura de smantana si un varf de sare.Se amesteca bine si se mai adauga zeama de lamaie.Se incorporeaza faina si se framanta un aluat sa nu se prinda de maini.
Intindeti o foaie mai grosuta care se pune intr o tava unsa cu ulei si tapetata cu faina.Se da la cuptor si cand este pe jumatate coapta,se scoate tava si se pun repede jumatatile de caise cu partea taiata in sus,se toarna bezeaua pe care o faci din albusuri batute bine cu zaharul tos,in timp ce este foaia la cuptor,si se da tava din nou la cuptor la foc mic.
Este simpla si delicioasa.
Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise