Prajitura cu cacao

Timp pregatire
60 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • Ingrediente:
  • 6 oua, 1 1/2 cana faina, 1 1/2 cana zahar pudra, 4 linguri ulei, coaja si zeama de la 1 lamaie, 1 plic zahar vanilat, 4 linguri cacao, margarina pentru uns tava

Mod de preparare

Se bat albusurile de la cele 6 oua spuma tare impreuna cu zaharul pudra. Se adauga pe rand galbenusurile, faina si uleiul putin cate putin. Se adauga zeama si coaja de lamaie, zaharul vanilat si se amesteca usor de jos in sus, ca sa nu se lase compozitia. Se amesteca aluatul obtinut cu cacaoa. Se unge o tava de aragaz cu margarina si se tapeteaza cu faina, deasupra se pune compozitia cu cacao si se da la cuptor. Cand este gata, se lasa sa se raceasca si se pune pe deasupra zahar pudra.

Cornete sau rulouri din foietaj cu crema de vanilie - reteta usoara, rapida si delicioasa

Cornete sau rulouri crocante din foietaj umplute cu o crema fina de vanilie si frisca. O reteta usoara, rapida si...

Reteta simpla de turta dulce. Usor de facut, gustoasa si aromata

Incearca o reteta simpla de turta dulce! Usor de facut impreuna cu copiii sau nepotii, aromata si delicioasa. Perfecta pentru...

Carnati de casa. Reteta traditionala de carnati din carne de porc si vita

Descopera reteta traditionala de carnati de casa din carne de porc si vita, cu boia, usturoi si condimente . Simpli,...

Parteneri
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise