Se separa ouale. Albusurile se bat spuma cu un varf de cutit de sare
Galbenususrile se mixeaza bine cu 5 linguri zahar pina isi dubleaza volumul apoi adaugam apa si cacaoa.Amestecam bine apoi punem praful de budinca de ciocolata si lingura de faina amestecata cu praful de copt.
La aceasta compozitie adaugam 1/2 albusuri batute spume, invartim usor sa se amestece cu coca apoi adaugam si cealalata 1/2 si amestecam usor.
Intr-o tava punem hartie de copt ce o ungem cu putin unt apoi rasturman coca obtinuta si o dam la cuptorul dinainte incalzit la 180 grade. Lasam sa se coaca 20-30 de minute pina facem testul cu scobitoarea.
Intre timp pregatim budinca din cele doua plicuri la care adaugam 7 linguri zahar si 600 ml lapte si procedam in continuare cum scrie pe pachetele de budinca.
Dupa ce este fiarta budinca o lasam sa se raceasca.
Frisca o preparam din 150 ml lapte si praful din plic respectand instructiunile de pe plic.
Cand toate s-au racit peste blat punem budinca iar deasupra fructele taiate.
Preparam jeleul conform instructiunilor si il punem peste fructe.
Lasam prajitura cateva ore la frigider apoi se poate taia si garnisi cu frisca.
Pofta mare !
Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise