Prajitura cu branza si capsuni

Timp pregatire
60 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • Pt.Crema:
  • 1 cutie crema de branza mascarpone
  • 2 galbenusuri
  • 4 pliculete zahar vanilat
  • 40 g unt/margarina Rama Maestro
  • 100 g branza proaspata de vaca
  • 1 esenta vanilie
  • Ornament:
  • 1 plic gelatina rosie si 200 g capsuni proaspete, cogelate sau din dulceata
  • -pt.blat pandispan
  • - 4 oua
  • - o cana de zahar
  • - o cana de faina
  • - 6 biscuiti albi sfaramati pana se fac praf;
  • - un plic praf de copt
  • - 50ml apa
  • - 50ml ulei
  • - o fiola de vanilie si un pliculet de vanilie bourbon

Mod de preparare

Facem blatul ca un pandispan normal si-l coacem intr-o tava patrata sau dreptungiulara.Il lasam sa se raceasca.Apoi facem crema intr-un vas de plastic cu mizerul ametestecam toate ingredientele.Apoi punem crema rece peste blat.Deasupra asezam capsunile bucatele peste care turnam gelatina rosie.Dam la rece si servim rece.

Cozonac pufos cu nuca, cacao si rahat, reteta traditionala

Incanta-ti familia si oaspetii cu un cozonac pufos si delicios, pregatit dupa o rețeta tradiționala! Acest cozonac cu nuca,...

Drob de pui

O reteta adaptata nevoilor medicale a familiiei, dar la fel de delicioasa ca un drob de miel, un drob usor si parfumat

Oua vopsite natural in foi de ceapa - metoda traditionala explicata pas cu pas

Descopera cum sa vopsesti oua natural in foi de ceapa folosind metoda traditionala, fara chimicale. Urmeaza pasii simpli...

Parteneri
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise