Prajitura cu branza dulce

Timp pregatire
90 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • Blat:100 gr faina, 40 gr zahar, 70 gr unt, 1 galbenus.
  • Crema:250 gr branza dulce,3 galbenusuri, stafide si zahar dupa gust.
  • Glazura:2 linguri zahar, nuca macinata.

Mod de preparare

Se face un aluat din ingredientele enumerate si se coace pe jumatate.

Se adauga branza dulce amestecata cu galbenusurile, zaharul si stafidele.

Peste branza se adauga cele cele 4 albusuri (1 de la aluat, 3 de la crema) batute spuma cu cele 2 linguri de zahar.Deasupra se presara nuca si se da din nou la cuptor.

Cozonac pufos cu nuca, cacao si rahat, reteta traditionala

Incanta-ti familia si oaspetii cu un cozonac pufos si delicios, pregatit dupa o rețeta tradiționala! Acest cozonac cu nuca,...

Drob de pui

O reteta adaptata nevoilor medicale a familiiei, dar la fel de delicioasa ca un drob de miel, un drob usor si parfumat

Oua vopsite natural in foi de ceapa - metoda traditionala explicata pas cu pas

Descopera cum sa vopsesti oua natural in foi de ceapa folosind metoda traditionala, fara chimicale. Urmeaza pasii simpli...

Parteneri
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise