Macinam biscuitii.Topim untul,apoi il amestecam cu biscuitii.Punem hartie de copt intr-o tava,apoi presam bine biscuitii in tava. Introducem tava la rece.
Mixam albusurile spuma cu zaharul.Mixam branza cu praful de budinca de vanilie,apoi adaugam galbenusurile.Mixam bine.Adaugam si albusurile spuma amestecand usor.Turnam trei sferturi din compozitia de branza in tava peste biscuiti distribuind-o uniform.
Amestecam compozitia de branza ramasa cu jumatate de plic budinca de ciocolata.Punem si aceasta compozitie in tava si cu ajutorul unui cutit amestecam usor cele doua compozitii de branza.Introducem tava in cuptorul preincalzit pana se rumeneste usor deasupra si se desprind marginile.Eu am rumenit-o putin mai mult.
Lasam prajitura sa se raceasca.Cand este rece asezam peste prajitura capsunile decongelate( se pot folosi si proaspete) si glazura de ciocolata.
Eu nu am avut frisca lichida sau smantana si am folosit pentru glazura ciocolata,unt si lapte.Am topit pe foc ciocolata cu untul si pentru ca a fost foarte groasa am subtiat cu lapte dulce.
Pentru glazura de ciocolata se pot folosi 200 g ciocolata cu 100 ml smantana(frisca lichida).
Taiem prajitura rece.
Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise