Prajitura cu branza

Timp pregatire
30 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • Pentru foi:1 ou,8 linguri zahar,8 linguri lapte,8 linguri ulei,1 praf de copt,1 zahar vanilat,coaja de lamaie,faina cat cuprinde,
  • Umplutura:branza de vaci,vanilie,zahar.

Mod de preparare

Pentru foi se amesteca toate ingredientele,faina punandu-se la sfarsit ca sa iese un aluat nu prea tare,cat sa se poata intinde.Aluatul se imparte in doua,si se intind doua foi.Branza se amesteca cu zaharul si cu vanilia si se poate pune si un pic de gris ca sa absoarba excesul de zer.Se pune prima foaie in tava tapetata cu faina,se intinde branza si se intinde a doua foaie.Se introduce la cuptor.

Cozonac cu nuca si migdale

Reteta de biscuiti crapati cu ciocolata sau chocolate crinkles. Deliciu ciocolatos si usor de preparat

Descopera reteta simpla de biscuiti crapati cu ciocolata sau chocolate crinkles. Un deliciu ciocolatos, cu o textura moale in...

Kaiser de casa. Reteta simpla de piept de porc fiert cu coji de ceapa rosie

Kaiser de casa. Reteta simpla de piept de porc fiert cu coji de ceapa rosie. Un mezel natural de casa fara afumare, extrem de...

Parteneri
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise