1.Margarina se topeste si se lasa sa se raceasca.Ouale se amesteca cu zaharul pudra si cacaua pana se obtine o crema in care se incorporeaza migdalele macinate.Se adauga margarina racita si se amesteca toate cu mixerul.
2.Se ia o forma de chec si se captuseste cu folie de aluminiu.Pe fundul formei se pune un strat de crema , apoi biscuiti, inmuiati in sirop,iarasi crema pana cand ultimul strat va fi de crema.Se acopera cu marginile foliei de aluminiu si se da pentru 4-5 ore la frigider.Este bine sa se tina o noapte intreaga la frigider.a doua zi se rastoarna pe o tava dreptunghiulara si se orneaza cu drajeuri si frunze de lamaita.
Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise