PRAJITURA CU BEZEA

Timp pregatire
60 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 150 g unt (margarina)
  • 150 g zahar
  • 4 oua
  • 300 g faina
  • 1 pahar lapte
  • 1 varf de cutit de bicarbonat
  • 3-4 lingurite cacao
  • 1 borcan de gem

Mod de preparare

Se freaca untul spuma cu zaharul, se adauga pe rand cele 4 galbenusuri, laptele, bicarbonatul stins cu zeama de lamaie, cacaua si faina.

Se pune compozitia in tava unsa si tapetata , apoi in cuptor la foc potrivit.Cand este aproape gata se scoate din cuptor , se pune un stat de gem si albusurile batute spuma cu cateva linguri de zahar.

Se coace inca putin, pana devine pe deasupra galben-auriu.

Reteta de chec de post cu banane, nuci si apa minerala. Desert simplu, usor si delicios

Descopera o reteta simpla de chec de post cu banane, nuci si apa minerala. Un desert moale, aromat, fara lactate, perfect...

Cartofi wedges. Reteta simpla si rapida de cartofi la cuptor

Incearca aceasta rețeta simpla si rapida de cartofi wedges la cuptor. Crocanți la exterior si moi la interior, acesti...

Sarmale de post cu ciuperci și orez

Parteneri
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise