Blat:
4 albusuri se bat spuma cu zaharul,se pun treptat cele 12 linguri de coca-cola, apoi se pun galbenusurile, praful de copt, lingura de cacao si faina/
Crema:
Cele 400ml de lapte se pun pe foc cu cele 200g de zahar dar numai jumatate din lapte se amesteca cu cele 4 linguri de faina si cu zaharul si cele 2 oua. Laptele fiert se pune peste ingredientele de mai sus si se pune iar la fiert cateva minute. Cand este rece crema se amesteca cu untul si nuca de cocos. Blatul se taie in doua si se pune crema rezultata.
Glazura:
Se pune pe foc zaharul cu apa si cacaoa si la sfarsit margarina.
Pofta buna!
Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise