Rupeti biscuitii in bucati mai mici si amestecati cu celelalte ingredientele (miere, cacao, nuca, unt, etc). Compozitia trebuie sa aiba consistenta celei pentru salam de biscuti. Daca mai este nevoie adaugati lapte sau cafea. Compozitia obtinuta se da la frigider pentru o ora pentru a se intrepatrunde aromele.
Se scoate compozitia de la frigider, se pune pe un platou si se modeleaza corpul ariciului. Apoi se infig bucatile de nuca sau cerealele de ciocolata, care imita tepii. I se pun ochii si nasul din bomboane.
Se da la frigider pentru 2-3 ore.
Este un desert simplu, gustos si aspectuos.
Pofta buna!
Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise