Prajitura 5 minute (cu cacao)

Timp pregatire
35 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • o jumatate de cana cu ulei, o jumatate de cana cu apa, 2 oua, o cana zahar, 2 cani cu faina alba, 3 linguri cacao pudra, 3 linguri de gem, un praf de copt, un praf de sare.
  • Optional: nuci, stafide, alune, migdale,ciocolata...

Mod de preparare

Se iau toate ingredientele se pun intr-un vas si se amesteca energic pana se omogenizeaza. Se unge o tava cu unt si se tapeteza cu faina. In tava astfel pregatita se rastoarna compozitia si se da in cuptorul preincalzit sa se coaca pentru 30/35 de minute. Cuptorul trebuie sa fie mai cald... treapta 3-4 (din 8 posibile). Pofta buna!

Cozonac pufos cu nuca, cacao si rahat, reteta traditionala

Incanta-ti familia si oaspetii cu un cozonac pufos si delicios, pregatit dupa o rețeta tradiționala! Acest cozonac cu nuca,...

Drob de pui

O reteta adaptata nevoilor medicale a familiiei, dar la fel de delicioasa ca un drob de miel, un drob usor si parfumat

Oua vopsite natural in foi de ceapa - metoda traditionala explicata pas cu pas

Descopera cum sa vopsesti oua natural in foi de ceapa folosind metoda traditionala, fara chimicale. Urmeaza pasii simpli...

Parteneri
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise