Prajitura

Timp pregatire
60 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 3 oua.250 g zahar.1 pahar frankcafea sau cacao concentrate
  • 200 g unt.300 g biscuiti.

Mod de preparare

Se aseaza ouale intregi intr-un vas impreuna cu zaharul si se bat la focul incet pina ce se ingroasa.Se adauga frankcafea sau cacao si se bate mai departe pina ce devine o crema de grosimea smintinei.Separat freaca untul spuma si se amesteca cu crema fiarta ce s-a racit.Se adauga putin rom.Se taie marunt biscuitii si se amesteca cu crema.Se toarna compozitia intr-o forma de chec si se aseaza in frigider.Dupa citeva ore se scoate pe o farfurie si se acopera cu frisca peste care se pudreaza cu cacao

Turta dulce

Carnati de casa cu boia si usturoi. Reteta traditionala de carnati de porc facuti in casa

Descopera reteta traditionala de carnati de casa cu boia si usturoi, un preparat autentic din carne de porc. Afla pas cu pas...

Faguri cu crema de ciocolata reteta pas cu pas

Descopera cum sa prepari faguri cu crema de ciocolata, pas cu pas. Aceasta rețeta simpla si detaliata te va ghida prin...

Parteneri
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise