Praji' cu brinza dulce

Timp pregatire
90 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 4 oua
  • 18 linguri de zahar
  • 18 linguri de ulei
  • 18 linguri de lapte
  • 1 zahar vanilat
  • 1 praf de copt
  • 18 linguri de faina
  • 1 esenta de vanilie
  • *Brinza dulce 500grame,1 galbenus de ou,zahar dupa gust

Mod de preparare

Se freaca 4 oua cu 18 linguri de zahar fin(dc e zahar cu bobul mare numarati 18 linguri si apoi macinatzile)pina se dizilva bine zaharul,apoi se adauga 18 ling de ului,18 ling de lapte, zaharul vanilat si praful de copt si se mesteca bine apoi se adauga treptat fana.

Separat se amesteca bine brinza cu galbenusul si zagarul carese pune dupa gust(atentie sa nu fie brinza cu mult zatz ca dc puneti zahar mult lasa si mai mult zatz) se amesteca bine.

intro tava unsa bine si pusa foaie de copt unsa si ea in prealabil,se toarna prima compozitie se niveleaza,apoi se presara brinza desupra cit sa fie in toata tava presarata brinza .se da lacuptor la foc potrivit.cind e coapta se scoate si se presara cu zahar pudra( se pastreaza bune intro punga ca sa nu se uste)

Reteta delicioasa de chec cu unt, vanilie si stafide. Simplu, gustos si aromat

Descopera o reteta delicioasa de chec cu unt, vanilie si stafide, perfecta pentru orice ocazie. Simplu de preparat, aromat si...

Salata sanatoasa cu piept de pui, ou fiert si legume. Reteta rapida si gustoasa

Incearca reteta noastra de salata sanatoasa cu piept de pui, ou fiert, cascaval si legume proaspete. Perfecta pentru o masa...

Supa chinezeasca de creveti cu taitei

Parteneri
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise