Pr[jitura FANTA

Timp pregatire
60 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 500 ml fanta
  • plus ce se vede în poză!

Mod de preparare

Se amestecă 6 linguri făină, 6 linguri zahăr, 6 linguri ulei şi 6 gălbenuşe. Separat se bat 6 albuşe de ou spumă. Ulterior se amestecă cele două compoziţii şi se toarnă întro tavă tapetată cu făină şi se lasă la cuptorul încins în prealabil aproximativ 35 minute. Se scoate tava de la cuptor şi se lasă să se răcească..., după care se însiropează cu suc de portocale şi se întinde brânza dulce amestecată cu stafidele, margarina şi 2 linguri de zahăr pudră vanilinat. Separat se pregăteşte o budincă de vanilie, dar cu suc de portocale în loc de lapte. Se întinde budinca peste prăjitură şi se lasă la rece minim 4 ore.

Reteta delicioasa de chec cu unt, vanilie si stafide. Simplu, gustos si aromat

Descopera o reteta delicioasa de chec cu unt, vanilie si stafide, perfecta pentru orice ocazie. Simplu de preparat, aromat si...

Salata sanatoasa cu piept de pui, ou fiert si legume. Reteta rapida si gustoasa

Incearca reteta noastra de salata sanatoasa cu piept de pui, ou fiert, cascaval si legume proaspete. Perfecta pentru o masa...

Supa chinezeasca de creveti cu taitei

Parteneri
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise