Pentru blat:
Cele 2 gălbenușuri se freacă cu zahărul, se adauga margarina moale, faina, praful de copt si zaharul vanilat. Se obtine o cocă moale, care se da la frigider pentru o ora.
Apoi se intinde o foaie ce se pune la copt intr-o tavă unsă cu ulei și tapetată cu făină, timp de 20 min.
Crema de brânză:
Intre timp se amestecă cele 4 gălbenușuri cu zahărul si zaharul vanilat pina se obține o cremă, apoi se adauga brânza si cele 5 linguri de gris.
Spuma de albuș:
Din cele 6 gălbenușuri se bate o spumă tare, apoi se adauga treptat zahărul si zahărul vanilat.
Se scoate blatul din cuptor și se pune brânza peste el, apoi se pune spuma de albuș.Cu o furculiță se fac forme pe albuș.
Se mai dă la cuptor pentru încă 20 min la foc mic.
Se taie numai cu cuțitul udat cu apă, și se șterge după fiecare tăietură.
Poftă bună !
Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise