Potage bonne femme

Timp pregatire
30 minute
Complexitate
medie

Ingrediente

  • 2 linguri de unt
  • 3 morcovi medii
  • 3 buc praz mediu
  • 3 cartofi medii
  • zeama supa de pui
  • 1 lingura zahar
  • sare
  • piper
  • patrunjel

Mod de preparare

Se curata toate legumele. Se pune intr-o cratita untul si se adauga legumele si se gatesc usor 5 min se adauga zaharul se adauga si putina zeama de supa si se fierb 15 min. Se rastoarna totul in blender si se paseaza. Se pun apoi in vasul de supa, se adauga zeama, se amesteca - trebuie sa aibe consistenta unei supe crema. Se adauga sarea si piperul dupa gust. Adaugati patrunjelul verde taiat.

Crutoane

Pasca traditionala

Drob de miel in foietaj

Organele de miel se pun la fiert in apa rece impreuna cu cateva boabe de piper,1 foaie de dafin timp de 35- 40 minute.

Miel umplut

Este nelipsit de pe masa noastra in ziua de Paste.

Parteneri
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise