Porc teriyaki la Crock Pot

Timp pregatire
305 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 1 kg carne de porc
  • 4 linguri de sos de soia dark
  • 4 catei de usturoi
  • 2 lingurite de zahar brun
  • 1/2 lingurita ghimbir pudra
  • 1/2 lingurita usturoi pudra
  • 1/2 pahar de apa

Mod de preparare

Carnea de porc se taie in bucati de marime egala.

Sosul de soia, usturoiul, zaharul brun si ghimbirul se amesteca, apoi se adauga carnea de porc, pe care o punem in vasul aparatului Crock Pot slow cooker Digital 4,7 l.

Deasupra se toarna apa si se seteaza aparatul Crock Pot pe HIGH 5 ore.

Daca are mai mult lichid decat vreti, cu o jumatate de ora inaintea celor 5 ore, amestecati o lingura de amidon alimentar cu putina apa, adaugati in vasul de gatit si amestecati.

Se serveste cu orez simplu la aburi.

Pasca traditionala

Drob de miel in foietaj

Organele de miel se pun la fiert in apa rece impreuna cu cateva boabe de piper,1 foaie de dafin timp de 35- 40 minute.

Miel umplut

Este nelipsit de pe masa noastra in ziua de Paste.

Parteneri
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise