Porc picant cu ardei

Timp pregatire
45 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 500 g carne de porc
  • 2 ardei graşi
  • 1 ardei iute
  • 3-4 căţei de usturoi
  • sos de chili
  • boia, sare, piper

Mod de preparare

Ardeii graşi se spală, se curăţă de seminţe şi se taie julien. Ardeiul iute se curăţă de seminţe şi taie rondele. Carnea se spală şi se taie julien. Usturoiul se toacă mărunt.

Într-o tigaie de teflon se încing 2-3 linguri de ulei de măsline. Se adaugă bucăţile de carne, usturoiul, boiaua, sare şi piper. După ce se rumeneşte carnea pe toate părţile se adaugă ardeiul gras şi ardeiul iute şi se acoperă cu un capac. Se adaugă sos de chili după gust. Se amestecă din când în când pentru a nu se prinde.

Se poate servi cu orice garnitură, de la orez fiert la cartofi prăjiţi.

Tort trio de ciocolata. Reteta de tort cu blat umed de cacao si trei feluri de ciocolata

Tort Trio de Ciocolata. Reteta perfecta de tort cu blat umed de cacao si trei mousse-uri fine din ciocolata neagra, cu lapte...

Piftie - racituri - de curcan

Placinta spirala cu spanac si branza in aluat foietaj

Placinta spirala cu spanac si branza in aluat foietaj este o alegere delicioasa pentru o gustare sau chiar pentru o masa...

Parteneri
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise