Porc a la Piemonteze

Timp pregatire
120 minute
Complexitate
medie

Ingrediente

  • carne porc,
  • rosii,
  • ceapa,
  • usturoi,
  • sare si piper,
  • morcov,
  • marar,
  • patrunjel

Mod de preparare

Se toaca ceapa,se rade morcovul,se taie marunt usturoiul,se toaca verdeata si se taie rosiile cuburi..se pun intr-un bol mare se adauga ulei si 200 de ml de apa...se pune in frigider aprox 1 ora..se taie carnea ca de friptura..se pune intr-o tava si se toarna peste compozitia din castron...se baga la cuptor la foc mic tim de 90 de minute..se poate servi cu cartofi pane

Cornete sau rulouri din foietaj cu crema de vanilie - reteta usoara, rapida si delicioasa

Cornete sau rulouri crocante din foietaj umplute cu o crema fina de vanilie si frisca. O reteta usoara, rapida si...

Reteta simpla de turta dulce. Usor de facut, gustoasa si aromata

Incearca o reteta simpla de turta dulce! Usor de facut impreuna cu copiii sau nepotii, aromata si delicioasa. Perfecta pentru...

Carnati de casa. Reteta traditionala de carnati din carne de porc si vita

Descopera reteta traditionala de carnati de casa din carne de porc si vita, cu boia, usturoi si condimente . Simpli,...

Parteneri
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise