Pogacele din aluat de pizza

Punem faina cu sare si unt/margarina in bol si amestecam bine.

Timp pregatire
10 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 500 gr faina care creste singura (daca nu gasiti, puneti 1 plic praf de copt la 500 de gr faina)
  • 1 lingurita sare
  • 1/4 cana de unt sau margarina
  • 1 1/4 cana lapte
  • 100 gr cascaval ras
  • 1/2 lingurita oregano
  • ulei pentru prajit

Mod de preparare

Punem faina cu sare si unt/margarina in bol si amestecam bine, o sa fie ca firimituri, apoi adaugati laptele si amestecati bine. Adaugam cascaval ras si oregano si amestecam. Lasam aluatul acoperit cu folie alimentara pentru 30 de minute.

Întindem aluatul si, cu un pahar, taiem. Apoi prajim in ulei incins. Se servesc cu chefir.

Gogosi de post

Reteta de gogosi de post. Gogosi de post reteta simpla. Gogosi pufoase de post reteta. Reteta de gogosi pufoase de post....

Prajitura Figaro. Reteta usor de preparat, cu blat fraged, gem si bezea cu nuca

Prajitura Figaro - reteta simpla si delicioasa, cu blat fraged, strat de gem acrisor si bezea crocanta cu nuca. O prajitura...

Fasole batuta cu ceapa calita. Reteta simpla si gustoasa

Reteta simpla si gustoasa de fasole batuta cu ceapa calita. Descopera cum sa prepari aceasta mancare traditionala romaneasca,...

Parteneri
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise