Pogacele din aluat de pizza

Punem faina cu sare si unt/margarina in bol si amestecam bine.

Timp pregatire
10 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 500 gr faina care creste singura (daca nu gasiti, puneti 1 plic praf de copt la 500 de gr faina)
  • 1 lingurita sare
  • 1/4 cana de unt sau margarina
  • 1 1/4 cana lapte
  • 100 gr cascaval ras
  • 1/2 lingurita oregano
  • ulei pentru prajit

Mod de preparare

Punem faina cu sare si unt/margarina in bol si amestecam bine, o sa fie ca firimituri, apoi adaugati laptele si amestecati bine. Adaugam cascaval ras si oregano si amestecam. Lasam aluatul acoperit cu folie alimentara pentru 30 de minute.

Întindem aluatul si, cu un pahar, taiem. Apoi prajim in ulei incins. Se servesc cu chefir.

Cozonac pufos cu nuca, cacao si rahat, reteta traditionala

Incanta-ti familia si oaspetii cu un cozonac pufos si delicios, pregatit dupa o rețeta tradiționala! Acest cozonac cu nuca,...

Drob de pui

O reteta adaptata nevoilor medicale a familiiei, dar la fel de delicioasa ca un drob de miel, un drob usor si parfumat

Oua vopsite natural in foi de ceapa - metoda traditionala explicata pas cu pas

Descopera cum sa vopsesti oua natural in foi de ceapa folosind metoda traditionala, fara chimicale. Urmeaza pasii simpli...

Parteneri
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise