Poale-n brau

Timp pregatire
100 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 500 g faina, 100 g untura, 4 galbenusuri, 100 g smantana, 60 g drojdie, 1/2 lingurita sare 300 ml lapte, 100 g zahar, 1 lingurita coaja de lamaie, 2-3 pachetele zahar vailat
  • Umplutura: 250 g branza de vaci, 2 galbenusuri, 60 g smantana, 50 g zahar, 30 g gris fiert

Mod de preparare

Se dizolva drojdia in laptele usor incalzit. Se aduga cateva linguri de faina, se amesteca si se lasa sa creasca la loc cald. Se freaca spuma doua galbenusuri cu zaharul si sarea. Se adauga maiaua, coaja de lamaie, vanilia si faina si se amesteca. Se framant aluatul timp de douazeci de minute, apoi se adauga, putin cate putin, untura calduta.

Cozonac cu nuca si migdale

Reteta de biscuiti crapati cu ciocolata sau chocolate crinkles. Deliciu ciocolatos si usor de preparat

Descopera reteta simpla de biscuiti crapati cu ciocolata sau chocolate crinkles. Un deliciu ciocolatos, cu o textura moale in...

Kaiser de casa. Reteta simpla de piept de porc fiert cu coji de ceapa rosie

Kaiser de casa. Reteta simpla de piept de porc fiert cu coji de ceapa rosie. Un mezel natural de casa fara afumare, extrem de...

Parteneri
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise