platou cald

Timp pregatire
75 minute
Complexitate
medie

Ingrediente

  • ciuperci
  • cascaval
  • piept pui
  • oua
  • keceap
  • ficatei
  • beican
  • cirnaciori
  • foi placinta
  • sare piper
  • gogosari murati.

Mod de preparare

Cipercile se spala se rup coditele se umple cu cascaval si se dau la cuptor 15-20 minute.

Pieptul de pui se taie suvite,ouale se amesteca cu keceap,cascaval ras,sare,piper apoi dam suvitele de pui prin faina apoi prin amestecul de ou iar faina si le prajim in ulei.

Ficateii se infasoara cu beican se prind cu scobitori

se pune sare,piper,ulei si se baga la cuptor pentru 30-40 minute.

Carnaciori se cresteaza la capete ,se taie fasii foile de placinta si se infasoara fiecare carnat apoi se da la cuptor 15-20 minute.

Tort trio de ciocolata. Reteta de tort cu blat umed de cacao si trei feluri de ciocolata

Tort Trio de Ciocolata. Reteta perfecta de tort cu blat umed de cacao si trei mousse-uri fine din ciocolata neagra, cu lapte...

Piftie - racituri - de curcan

Placinta spirala cu spanac si branza in aluat foietaj

Placinta spirala cu spanac si branza in aluat foietaj este o alegere delicioasa pentru o gustare sau chiar pentru o masa...

Parteneri
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise