Se incinge cuptorul la 180gr. si se unge o tava cu ulei sau cu unt topit. Se taie carnea cubulete, se prajeste intr-o tigaie circa 3 minute, la foc potrivit, si se lasa sa se scurga pe hartie absorbanta. Cartofii curatati de coaja se dau pe razatoare si se storc intre palme ca sa iasa zeama din ei.
Se amesteca bine cartofii, ceapa, carnea, uleiul, sarea si piperul si cu o lingura se ia din compozitie, se fac gramajoare direct pe tava unsa si se apasa usor suprafata (ca niste placintele).
Se dau la cuptorul incins si se lasa 20 de minute sa se rumeneasca si sa devina crocante. Se servesc imediat, cu smantana si rondele de codite de ceapa verde.
Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise