Placintele crocante

Timp pregatire
60 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • - un pachet de foietaj;
  • - 4 oua;
  • - 250 g cas de oaie;
  • - 1 legatura de ceapa verde;
  • - 1 legatura de marar;
  • - 1 lingurita piper;
  • - 1 lingurita boia;
  • - 50 g unt.

Mod de preparare

1. Se face umplutura din cas ras, ceapa verde tocata, marar tocat, 4 oua, piper si boia de ardei.

2. Se intinde foaia si se decupeaza cu o cana rotocoale in care se aseaza o lingura de umplutura si se lipeste.

3. Se aseaza hartie de copt in tava de la aragaz, se unge cu unt si se incinge.

In tava incinsa se aseaza placintelele si se dau la cuptor timp de 15-20 minute.

Se scot pe un cos si se lasa sa se racoreasca.

4. Se servesc cu compot sau cu iaurt.

Eu le-am servit cu compot de piersici, dar la fel de bine merg servite si cu iaurt de oaie. Sunt delicioase.

Pofta buna!

Cornete sau rulouri din foietaj cu crema de vanilie - reteta usoara, rapida si delicioasa

Cornete sau rulouri crocante din foietaj umplute cu o crema fina de vanilie si frisca. O reteta usoara, rapida si...

Reteta simpla de turta dulce. Usor de facut, gustoasa si aromata

Incearca o reteta simpla de turta dulce! Usor de facut impreuna cu copiii sau nepotii, aromata si delicioasa. Perfecta pentru...

Carnati de casa. Reteta traditionala de carnati din carne de porc si vita

Descopera reteta traditionala de carnati de casa din carne de porc si vita, cu boia, usturoi si condimente . Simpli,...

Parteneri
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise