Placinta Tanzaniana

Timp pregatire
80 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 1 cana si jumatate de nectar de papaya sau de caise,
  • 4 linguri de amidon
  • 4 linguri suc de lamaie
  • 4 linguri de zahar
  • 1/2 lingurita de sare

Mod de preparare

Se dizolva amidonul in sucul de lamaie

Amestecati cu nectarul pane se obtine o crema groasa(pe bain marie)

Adaugati cuburi mici din diferite fructe proaspete(papaya,ananas,cantalupi,sau portocale,sau din toate combinate)

Raciti la temperatura camerei in diferite forme.

Ornati cu o crema dintr-o cana de frisca si 4 linguri de zahar.

Reteta delicioasa de chec cu unt, vanilie si stafide. Simplu, gustos si aromat

Descopera o reteta delicioasa de chec cu unt, vanilie si stafide, perfecta pentru orice ocazie. Simplu de preparat, aromat si...

Salata sanatoasa cu piept de pui, ou fiert si legume. Reteta rapida si gustoasa

Incearca reteta noastra de salata sanatoasa cu piept de pui, ou fiert, cascaval si legume proaspete. Perfecta pentru o masa...

Supa chinezeasca de creveti cu taitei

Parteneri
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise