Mai intai am preparat umplutura,amestecand intr-un castron toate ingredientele apoi am inceput sa prepar aluatul,am amestecat apa cu uleiul si varful de sare apoi am adaugat faina.Am impartit aluatul in 2 si am intins foile .am asezat prima foaie in tava in care eu am folosit doar hartie de copt apoi am pus toata umplutura si cea de-a doua foaie.Am bagat la cuptorul prealabil incins la 180 grade si am tinut-o cam 50 minute(acum depinde si de cuptor).Dupa ce am scos-o din cuptor am pudrato cu zahar pudra ,am lasat-o sa se odihneasca vreo 20 min apoi am taiat-o.E super buna si rapida.
Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise