Branza rasa se amesteca cu 300 g de smantana, branzica dulce, zaharul, esenta rom, stafidele, zaharul vanilat. Se ung cu unt topit, una cate una, doua sau trei foi de placinta, care se suprapun si deasupra se pune o parte din amestecul de branza si se intinde uniform pe toata foaia. Faci la fel de 5 ori. se ruleaza apoi si se strange putin ca pe o armonica. Foile rulate se pun intr.o tava unsa cu unt , eu am pus intr.o tigaie unsa si i.am dat forma rotunda. se ung cu unt topit. Apoi intepam acele rulouri cu furculita ca sa respire in timpul coacerii. APoi facem un sos din cele 5 oua si restul de smantana si se toarna deasupra ca sa inoate acele rulouri . Mai lasam afara vreo 10-15 min si apoi la cuptor cu ea. este gata cand se rumeneste frumos. E o bunatate de placintica.
Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise