Fierbeti puiul curatat cu ceapa,foaia de dafin si sarea;lasati-l sa se raceasca,eliminati pielea,dezosati-l si tocati-l marunt cu cutitul.
Faceti un sos alb cu unt,faina si 2 cesti din supa de pui proaspat obtinuta;sarati si piperati.Cand sosul s-a racit,adaugati carnea,ouale batute,branza si verdeata tocata.
Ungeti o tava cu untul topit,puneti jumatate din foi,stropindu-le pe fiecare cu unt topit,asezati umplutura,nivelati,puneti restul de foi,tot asa unse.
Dati la cuptor,la foc moderat,circa 45 de grade.
Puteti sa faceti si un antreu,care se numeste kayanos,astfel:luati jumatate de kg de rosii,eliminati semintele si pielita,taiati-le bucati mici,caliti-le in ulei de masline,turnati deasupra 6 oua batute,cand este aproape gata presarati telemea rasa.Pofta buna!
Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise