Placinta de dovleac

Timp pregatire
105 minute
Complexitate
redusa
Placinta de dovleac

Ingrediente

  • Aluat:
  • 2 oua,
  • 14 linguri de zahar ,
  • 14 linguri de ulei ,
  • 14 linguri lapte,
  • faina cat cuprinde
  • un praf de copt.
  • Umplutura:
  • jumatate de dovleac, ras si pus un pic pe foc (daca este rotund puneti si putin zahar)

Mod de preparare

Se amesteca toate ingredientele si se face o coca destul de tare ,cat sa se poata intinde usor .

Se intinde cate o foaie sipeste ea se pune dovleacul (puteti sa puneti si mere sau gem) si rulati ,apoi puneti in tava de cuptor .Vor iesi 5 rulade, le ungeti cu ou pe deasupra si le dati la cuptor pana se rumenesc.

Pasca traditionala

Drob de miel in foietaj

Organele de miel se pun la fiert in apa rece impreuna cu cateva boabe de piper,1 foaie de dafin timp de 35- 40 minute.

Miel umplut

Este nelipsit de pe masa noastra in ziua de Paste.

Parteneri
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise