Umplutura: Calim ceapa, adaugam spanacul, care a fost fiert,scurs si tocat,punem cca o cana apa si adaugam orezul. Lasam sa fiarba,dupa care lasam la racit,dupa ce sa racit adaugam branza feta pe care am dat-o pe razatoare,sare,piper,marar.
Foile: Se amesteca toate ingredientele, se formeaza un aluat consistent pe care il impartim in doua,pentru 2 foi.
Intr-o tava rotunda, pe care am tapetat-o, punem prima foaie, umplutura, a-2-a foaie, ungem cu ou.
Se da la cuptor pentru cca 30-40 minunte, la 180 grade.
Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise