Se incinge cuptorul la o temperatura de 200grade Celsius. Se amesteca toate ingredientele Se unge o tava pentru cuptor cu ulei, se aseaza primul strat format din 2 foi de placinta, se stropeste cu putin ulei, apoi se imprastie compozitia cu o lingura mai mare, dar sa nu fie prea multa compozitie deoarece se inmoaie prea mult foile. Se alterneaza apoi 1 foaie de placinta cu compozitie, pana cand se termina foile. La sfarsit se aseaza 2 foi si se ung usor cu ulei, presarandu-se apoi cu zahar. Se lasa la cuptor circa 1 ora, pana capata o culoare aurie. Se taie in bucati patrate si se presara zahar pudra vanilat. Se serveste rece. Pofta buna!
Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise