Primul lucru pe care l-am facut a fost sa razui dovleacul si sa il transfer apoi intr-o cratita alaturi de cubuletul de unt si de mirodenii (eu am folosit putin zahar vanilat si scortisoara). Dupa ce s-a transformat intr-un piure fin am trecut la slowcooker-ul Crock Pot and the magic just happened.
Am luat cate doua foi fine de placinta pe care le-am sfaramat in slowcooker, creand niste straturi de "blat". Dupa un strat de foi de placinta urma un strat de piure de dovleac si tot asa: trei straturi de foi si doua de piure de dovleac.
Am setat slowcookerul Crock Pot la 3 ore, pe temperatura high. Dupa trei ore am gasit o placinta aromata, cu o crusta absolut delicioasa.
Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise