Intr-o tigaie se pune uleiul, apoi se aseaza pe foc. Se taie costita cubulete si se caleste. Ceapa se taie rondele si se adauga in tigaie, peste costita. Se condimenteaza cu ienibahar,sare si piper si se caleste timp de 5 minute.
Separat se prepara sosul din oua,smantana si cascavalu ras. Se aseaza ambele foi de aluat in tava mare de aragaz si se inteapa cu furculita. Ceapa si costita se intind uniform pe toata suprafata aluatului, dupa care se adauga amestecul din oua, smantana si cascaval. Se da la cuptorul preancalzit la 180 g C timp de 30 de minute.
Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise