Branza se amesteca cu zahar,smantana,vanilie,coaja de lamaie si ouale plus i galbenus.Apoi se bat spuma tare cele 2 albusuri si se adauga in branza, amestecand cu grija de jos in sus.
Se ia o tava dreptunghiulara se unge bine cu unt.
Se aseaza pe rand 4 foi de placinta unse cu ulei fiecare,se toarna compozitia de branza si se continua cu inca 4 foi de placinta,fiecare unse cu ulei.Se portioneaza placinta,iar apoi se bat cele 3 oua bine si se toarna peste placinta.Se baga la cuptorul incins la 180gC pentru 45-50 de minute.Se scoate si se pudreaza cu zahar pudra.
Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise