Branza se amesteca cu ouale, zaharul, zaharul vanila, esenta de rom si mirodeniile.
Intr-o tava unsa cu ulei/un/margarina se aseaza 3 foi de placinta, unse intre ele cu ulei/unt/margarina. Se aseaza un strat de branza (1/2 din compozitie), apoi se aseaza inca un strat de foi de placinta(3 buc) unse intre ele cu ulei/unt/margarina. Se pune si restul de branza, iar deasupra restul de foi.
Se da la cuptor, care va fi incalzit inainte. Dupa 20 min se scoate placinta se toarna deasupra, pe toata suprafata, laptele fierbinte, se inteapa placinta cu furculita si se da din nou la cuptor pt inca 30min.
Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise