Se unge tava cu ulei , se da foc la cuptor sa se incalzeasca bine.
Se face un amestec din toata branza rasa, 2 oua, 2 -3 linguri din iaurt, smantana 2 linguri si cui ii place dulce punem toate stafidele.
Se desfac foile din pachet se iau doua din ele si se intind pe masa/foaia de lucru. Se presara un pic de ulei si pe ele. Se presara amestecul cat de gros il vrei. Deasupra pui alte doua foi de placinta. Se increteste (se strange). Se pune in tava si la fel cu restul.
Deasupra cand ai terminat de asezat foile umplute in tava se pune amestecul din restul de oua iaurt si smantana si restul de ulei si se da la cuptor. Se intoarce in cuptor daca cuptorul nu arde la fel peste tot. Se scoate cand deasupra se rumeneste. Se serveste fierbinte sau rece cum doriti.
Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise