Plăcintă cu brânză

Timp pregatire
60 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 5oo gr.făină
  • o jumătate cub drojdie
  • sare,puţin zahăr
  • apă călduţă cca.150 ml.
  • ulei,cca.50 ml.
  • brânză sărată - 500 gr.
  • 2 ouă
  • chimen,mărar
  • ulei pt.uns tava

Mod de preparare

Din făină,drojdie,apă,ulei,sare şi zahăr se frământă un aluat ferm care se lasă la dospit cca.30 min.acoperit,la cald.

Brânza se rade sau se sfărâmă,se amestecă cu ouăle bătute şi mărar.

După ce aluatul a crescut se rupe o bucată,se întinde cu sucitorul,se presară brânza şi se rulează.

Deasupra se unge cu ou şi se presară chimen.

Se coace în cuptorul încălzit în prealabil până se rumeneşte frumos la foc mediu.

Bon appetit!

Gogosi de post

Reteta de gogosi de post. Gogosi de post reteta simpla. Gogosi pufoase de post reteta. Reteta de gogosi pufoase de post....

Prajitura Figaro. Reteta usor de preparat, cu blat fraged, gem si bezea cu nuca

Prajitura Figaro - reteta simpla si delicioasa, cu blat fraged, strat de gem acrisor si bezea crocanta cu nuca. O prajitura...

Fasole batuta cu ceapa calita. Reteta simpla si gustoasa

Reteta simpla si gustoasa de fasole batuta cu ceapa calita. Descopera cum sa prepari aceasta mancare traditionala romaneasca,...

Parteneri
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise