Foile se pregatesc astfel: se amesteca laptele cu praful de copt si se da deoparte; ouale se bat impreuna cu zaharul pana ce compozitia devine ca o crema spumoasa si apoi se adauga laptele, uleiul si faina. Compozitia trebuie sa fie ca o smantana batuta, mai groasa. Se unge cu unt o tava cu peretii inalti, se pune jumatate din compozitia de foi , se intinde pe toata suprafata tavii si se da la cuptor pentru 10 minute, pana se intareste putin.Pentru umplutura se amesteca toate ingredientele necesare ,cu ouale batute spuma . Se scoate tava din cuptor, se toarna umplutura peste foaia din tava, se niveleaza si se pune apoi cealalta jumatate a aluatului. Se intinde cu o lingura, usor, pentru a nu se amesteca cu branza. Se da la cuptor pana se rumeneste frumos, apoi se lasa sa se raceasca in tava. Se taie cand s-a racit si se serveste pudrata cu zahar pudra deasupra.
Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise