Aluatul:
-Se pune drojdia la dospit in laptele caldut(100 ml)cca 10 min,se pune faina cu 2 galbenusuri cu putina sare si cu o lingura de zahar, se pune untura si drojdia si se framanta,se lasa la dospit cca 20 de min.
Umplutura:
-600 gr branza se amesteca cu 2 galbenusuri restu de zahar se razaleste coaja de lamaine dupa gust,se pune grisul(daca este mai zamoasa branza se pune gris mai mult)cele 4 albusuri se bat spuma si se adauga la compozitie.
-aluatul dupa ce sa luat de la dospit se imparte in 2\\3(treisfert) se intide foaia cu sucitoare se pune intr-o tava tapetata cu ulei si cu faina,se pune umlutura si restul de aluat ce a ramas se razaleste deasupra si se baga la cuptor cca 25 de min,dupa ce sa racit se tapeteaza cu zahar praf.POFTA BUNA!
Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise