PLACINTA CALDA

Timp pregatire
60 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 5 oua
  • 1 pahar jumatate de lapte
  • 5 linguri cu varf de faina
  • putina sare
  • cas de oi
  • ulei

Mod de preparare

Se amesteca ouale cu laptele,putina sare si cu faina.Se pune ulei in tava la incins,trebuie acoperit fundul tavii.Cand s-a incins uleiul se toarna compozitia in tava si se lasa la copt.Cand este gata se adauga branza rasa pe razatoarea mai mare si se mai lasa 1 minut la cuptor.Se scoate din tava si se ruleaza apoi se taie felii.Se serveste calda.Pofta buna!

Cozonac pufos de post in doua culori – reteta usoara pentru un desert gustos

Incearca o reteta usoara de cozonac pufos de post in doua culori, cu aluat simplu si cu cacao. Un desert delicios si aromat,...

Chiftelute de soia in sos de rosii – reteta de post, simpla si delicioasa

Incearca o reteta simpla si delicioasa de chiftelute de soia in sos de rosii, perfecta pentru o masa gustoasa de post. Usor...

Cartofi gratinati la cuptor cu smantana si cascaval – reteta simpla si gustoasa

Incearca reteta simpla de cartofi gratinati la cuptor cu smantana si cascaval. O mancare delicioasa si cremoasa, usor de...

Parteneri
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise