Plachie de peste

Timp pregatire
60 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 6 bucati potrivite de pangasius file
  • 4 cepe rosii
  • 2 morcovi
  • 1 ardei gras rosu
  • 4 linguri pasta de tomate
  • foi de dafin
  • piper boabe
  • sare
  • patrunjel verde

Mod de preparare

Se spala pestele, se sareaza dupa gust si se pune intr-o tava impreuna cu foile de dafin, piperul boabe, ceapa taiata julien, morcovii rasi si ardeiul taiat feliute. Se adauga ulei si o cescuta de apa si se lasa la cuptor pana ce se inmoaie legumele (25-30 minute). Se desface pasta de tomate in 250 ml apa si se pune in tava, se mai lasa 10-15 minute, se adauga verdeata tocata si pofta buna! Se serveste cu mamaliguta.

Cozonac cu nuca si migdale

Reteta de biscuiti crapati cu ciocolata sau chocolate crinkles. Deliciu ciocolatos si usor de preparat

Descopera reteta simpla de biscuiti crapati cu ciocolata sau chocolate crinkles. Un deliciu ciocolatos, cu o textura moale in...

Kaiser de casa. Reteta simpla de piept de porc fiert cu coji de ceapa rosie

Kaiser de casa. Reteta simpla de piept de porc fiert cu coji de ceapa rosie. Un mezel natural de casa fara afumare, extrem de...

Parteneri
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise